Ladda ner HotCalc och ICAlc

Ladda kostnadsfritt ner ett eget exemplar av HotCalc och/eller ICAlc till din PC. Klicka här för information om olika sätt att installera programmet på din dator. Installationsfilen Setup.msi innehåller hela programvaran med programmodulerna HotDemo, HotLeader och HotPlayer.
För att få tillgång till inspelade föreläsningar och instruktioner måste du ha tillgång till CD:n samt vara deltagare i en pågående kurs, eller vara spelledare. CD:n kostar 160:- exkl. moms och porto. Kontakta oss så översänder vi installationsprogrammet tillsammans med en faktura.

Hårdvarukrav:
  • MS Windows 95/98/2000, Windows XP, ME, NT, Vista eller Windows 7 eller senare.
  • Systemtyp: 32-bitars operativsystem
  • Skärmupplösning minst 800x600
  • 64 Mb RAM (Vi rekommenderar dock 128 Mb RAM)
  • ca 60 Mb ledigt utrymme på hårddisken

Ladda ner

Filstorlek: ca 39,0 MB (exkl. Media - se nedan)
Version: 9.1.3
Utgivningsdatum:  2017-03-22
  För tidigare versioner kontakta Adactor AB

InstallationsanvisningarInstallationsanvisning
(öppnas i nytt fönster)

Special: Ladda ner hela CD-innehållet som en zippad fil (ca 685 MB) inkl. Media-mappen med inspelade föreläsningar o. instruktioner, alternativt ladda enbart ner Media-mappen som zippad fil (ca 612 MB). Ladda ner Setup.msi exkl. msorun (endast avsedd för mass-installation). Om du inte har WinZip eller WinRar för att packa upp de zippade filerna kan du t.ex. ladda ner en 40 dagars testversion av WinRar. Klicka här för att ladda ner ett kåseri över De sex ICA-handlarna i Älvsala som översikligt beskriver hur ICAlc används i ICAs Företagsledarutbildning FLU.