Licensiering

Om du är verksam som lärare i statsunderstödd utbildningsverksamhet, som t.ex. gymnasieskola, YH/KY-utbildning, högskola eller universitet, kan du licensiera dig som spelledare och använda HotCalc's grundversion HotCalc "Lite" utan kostnad i din egen verksamhet.

Licensieringen genomförs via ett provspel där du agerar speldeltagare (klicka på Prova på! i den högra spalten). Efter provspelet kommer du att vara väl bekant med hur dina studenter/elever upplever programmet och vilka möjligheter som spelet ger. Licensiering kan också genomföras lokalt på din skola under två dagar då HotCalc’s tre programmoduler HotDemo, HotLeader och HotPlayer ingående behandlas i en simulerad spelomgång med kommentarer och analyser till uppkomna resultat. Vi ger dig råd och stöd till hur du bäst lägger upp din undervisning för att ge dina studenter mesta möjliga och för att underlätta för dig själv! Om du är van datoranvändare kan licensiering alternativt genomföras på distans via lärplattformen Fronter info Fronter

Utbildningen i att använda HotCalc ingår i den första årslicensen. Om du är intresserad att bli spelledare är du välkommen att kontakta Adactor AB för överenskommelse om tid och plats för licensieringen.
Ett alternativ till att licensiera sig för rätten att använda HotCalc är att låta Adactor AB sköta administrationen av en spelomgång på distans via lärplattformen Fronter info Fronter. Deltagarna hämtar då kunskap dels från anvisad kurslitteratur, dels från de inspelade föreläsningarna som ingår i spelet, och dels via kommunikation med spelledaren hos Adactor AB. Kursen hålls till största delen på distans med tillägg för ev. seminariestöd via närträffar enligt dina egna önskemål. Kontakta oss gärna om du har en annan lösning som skulle passa dig bättre!

Fronter Stäng
TeamViewer logo Fronter är en lärplattform som används av miljontals lärare och elever på flera tusen utbildningsinstitutioner runt om i världen. Plattformen består av nästan 100 användarvänliga webbaserade verktyg som har utvecklats i samarbete med Fronters användare. Dessa utvecklas löpande i takt med de förändrade kraven från den pedagogiska miljön.

Läs mer på Fronter.info (extern länk - öppnas i nytt fönster)